هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود
سرخط خبرها

اکوسیستم استارت آپی نیازمند قوانین ضد انحصار

  • کد خبر: ۵۳۴۳۱
  • ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵
اکوسیستم استارت آپی نیازمند قوانین ضد انحصار
علی جاهدی - مدیر مرکز رشد ICT پارک علم و فناوری
بر خلاف خیلی از کشور‌های دیگر دنیا که در آن‌ها قوانین سفت و سختی در حوزه رقابت پذیری وجود دارد و قانون گذار تلاش کرده است از ایجاد انحصار در بازار‌های مختلف جلوگیری کند، در کشور ما هنوز قوانین جامعی در این زمینه تدوین نشده است. این موضوع مشکلات مختلفی برای اکوسیستم استارت آپی و نوپا ایجاد کرده و در بعضی موارد، آن‌ها را از رقابت با مجموعه‌های بزرگ و سنتی که در بازار حضور دارند و سرمایه‌های فراوانی دارند ناتوان کرده است.
 
البته در این زمینه، گاهی پرونده‌هایی تشکیل می‌شود. همین امروز هم شکایت‌هایی از بعضی مجموعه‌ها مانند اسنپ و کافه بازار در این زمینه شده است، اما قوانین دراین باره هنوز شفاف و روشن نیست. هرچند از طرف قانون گذار، اتفاقاتی در حال وقوع است، هنوز هیچ رویه مشخص و قطعی‌ای در این زمینه تدوین نشده است.
 
امروز در حوزه قانون گذاری به نظر می‌رسد مجلس اولویت‌های دیگری دارد و وضع قوانین ضدانحصارگرایی چندان در اولویت نیست. به همین دلیل، حرکت به سمت ایجاد این قوانین شتاب مناسبی ندارد. با وجود این، اکوسیستم استارت آپی کشور از کانال‌هایی مانند کمیسیون اصل نود مجلس در حال پیگیری این موضوع است و با توجه به نیاز اقتصاد دانش بنیان کشور به وجود چنین قوانینی، امیدواریم هرچه زودتر شاهد اتفاقاتی مثبت در این زمینه باشیم.
 
امروز شرکت‌های دانش بنیانی داریم که محصولات ارزشمندی تولید کرده اند و نیاز دارند که در مقابل غول‌های دارای سرمایه که در بازار حضور دارند، حمایت شوند تا بتوانند به بقای خود ادامه دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->